Image advies vervangt medisch toerisme

Image advies vervangt medisch toerisme

Medisch toerisme is een snel groeiende miljardenbusiness, zo lees ik in de krant. Mensen die even een reisje boeken naar het buitenland zoals Turkije, zuid Amerika of Portugal voor en hagelwitte glimlach, bilvergroting, een nieuwe neus, etc. Zonde, want dat geld had je beter kunnen investeren in een image advies dan in een de medische toerisme. Uit cijfers blijkt dat wanner je eenmaal een schoonheidscorrectie hebt laten doen men uit onvrede alweer naar de volgende “verbetering” zoekt. Vaak blijkt dat men op zoek is naar een schoonheidsideaal dat niet bestaat, men een onrealistisch zelfbeeld heeft of onzekerheid ten grondslag ligt.

Geen cosmetische operatie
Een image expert laat je zien hoe je mooi bent en hoe je eventuele “onvolmaaktheden” kunt corrigeren met behulp van simpele foefjes. Ze leert je ook vanzelf te houden en laat jouw schoonheid tot leven komen. Als je het geld, dat je uitgeeft aan medisch toerisme, zou besteden aan een image advies kun je jaarlijks een image professional bezoeken. Haar kennis, peptalk en de opbouw van jouw zelfvertrouwen zorgen ervoor dat jij geen correcties (meer) nodig hebt. Vergeet dus die medische toerisme en investeer in jezelf. Iedereen is “mooi” van nature het gaat erom dat je het optimale uit jezelf weet te halen en te benadrukken. Cijfers van Market Data Forecast laten zien dat alleen al de Europese markt voor medisch toerisme nu bijna 7 miljard euro vertegenwoordigt. De voorspelling is dat dit over vijf jaar ruim 16 miljard euro is. Het allerbelangrijkste is dat je je niet gek moet laten maken door al die perfect plaatjes. Als zo een ingreep mislukt of complicaties ontstaan, ben je pas echt voor het leven getekend. En… denk niet dat overkomt mij niet want onlangs (25 mei 2022) stond er nog een publicatie in De Telegraaf over een vrouw die een halsface lift had laten uitvoeren in Turkye en nu een litteken van vijf centimeter heeft onder de kin en de spieren van de onderkin zijn ingekort waardoor een bult is ontstaan. Met als gevolg deuken in het gezicht en de onderkant van de oren en een deel van de wangen gevoelloos zijn geworden. Als deze dame naar een image expert had gegaan had deze kunnen laten zien hoe bepaald kleuren lijnen verachten en bijdragen aan een energieke uitstraling. Lees ook het blog over Josje Calff en bekijk wat kleur, stijl en vorm bijdrage aan een energieke uitstraling.

Wees blij met jezelf en met wie je bent en laat je adviseren door een expert over hoe jij je uitstraling kan versterken zonder een cosmetische operatie.

Related Posts