Sign In

Koningsdag 2024

Koningsdag 2024

Wat zal Maxima dit jaar dragen. Ik denk dat die vraag veel mensen op Koningsdag aan de tv gekluisterd houdt. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar Amalia en de andere prinsessen. Het zal zeker weer een mooi kleurrijk geheel zijn. Vorig jaar droeg Maxima een groen ensemble en Amalia een fuchsia pak. In 2022 droeg maxima een fuchsia roze jurk van crêpe zijde, en had Amalia een crèmekleurig gestreept pak aan afgestyld met een groen tasje.

Wat ga jij aan doen met Koningsdag,  ga je ook voor een knalkleur als oranje of hul je je in onze driekleur of draag je een oranjeaccent? Laat je inspireren door deze outfits en post op onze Instagram jouw oranje outfit.

https://www.zalando.nl/esprit-square-neck-t-shirt-basic-bright-orange-es121d2p9-h11.html https://www.zalando.nl/anna-field-broek-orange-an621a08a-h11.html https://www.zalando.nl/massimo-dutti-overhemdblouse-orange-m3i21e1g4-h11.html https://www.zalando.nl/byoung-days-cigaret-pants-chino-orangeade-by221a074-h11.html https://www.zalando.nl/esprit-mix-mit-guertel-blousejurk-bright-orange-es121c2i8-h11.html https://www.feestbazaar.nl/volangen-holland-rokje-rood-wit-blauw.html https://www.partywinkel.nl/feestdagen/koningsdag/accessoires/

Related Posts