De juiste opleiding draagt bij aan jouw experstatus

Image styling spreekt velen tot de verbeelding. Het is een vrij beroep, net als een kapper, nagelstylist, pedicure, schilder, aannemer, etc. en een vooropleiding om te starten is niet vereist. Juist daarom is het belangrijk een goede opleiding te volgen die bij je past zodat je de expert kan worden die je graag wilt zijn. Uiteraard is het belangrijk dat je er van houdt om met mensen te werken, empatisch en communicatief bent. Ook is het fijn als je al ondernemersskills hebt en feeling met mode.

Een goede opleiding is die opleiding die bij jou past en voldoet aan je verwachting. Om die reden adviseren wij contact op te nemen met meerdere opleiders. Pas dan kun je ook beoordelen of zowel de opleiding als opleider bij je past. Hieronder vind je een aantal opleiders die zich graag aan je voorstellen. Zij zijn allen zeer ervaren en leiden jou op hun specifieke manier op. Je kunt direct contact met de opleiders opnemen en door op de opleiders te klikken ontdek je meer informatie..

Wie weet, word ook jij een image professional en ontdek je dat voor de uitoefening van dit beroep een goede opleiding belangrijk is.

Waarom spreken we van een 'Image Professional'

Omdat dit beroep een breed scala aan diensten biedt, spreken wij op dit platform over image professionals.

Een image professional is een expert op het gebied van kleuranalyse, styling en imago en heeft aanvullende skills waarmee zij klanten kan helpen hun doelen en ambities te realiseren.