Het origineelste Vaderdag cadeau

Het origineelste Vaderdag cadeau

Wil jij jouw vader ook een origineel cadeau geven? Dan is een cadeaubon van een image professional een super leuk en origineel cadeau. Bij een image professional kun je cadeaubonnen aanschaffen voor bijvoorbeeld een kleur-, stijl-, of imageadvies.

Waarom een kleuradvies als Vaderdag cadeau?
Wellicht vind je dat jouw vader wel wat meer kleur mag gebruiken bij het samenstellen van zijn garderobe zodat hij er jonger uitziet. Misschien vind jij dat hij nu wel eens saai overkomt terwijl hij een super leuke vader is. Of vind jouw vader het gewoon lastig om kleurcombinaties te maken en blijft hij een beetje in hetzelfde hangen? Een image professional laat jouw vader zien welke kleuren hem mooi staan en hoe kleur zijn persoonlijkheid kan ondersteunen of versterken. Kleur kan ook bijdragen aan het opfrissen van een uitstraling bijvoorbeeld door haarverlies, een huid die ouder wordt, verdriet, etc. En het leuke is dat je kan meegaan als je vader zijn cadeaubon verzilverd zodat je er samen een heel leuk uitje van kunt maken. Een intiem moment met jouw vader. Zie ook de verandering van Frank in dit blog.

Waarom een stijladvies als Vaderdag cadeau?
Een stijladvies draagt bij aan meer kennis over het eigen figuur en welke stoffen en materialen de uitstraling van je vader kunnen ondersteunen. Weet je bijvoorbeeld dat als je een wat grove huidstructuur hebt je dan ook beter voor wat grove stoffen kun kiezen in plaats van hele gladde. Een image professional analyseert de stijl en geeft praktische tips over hoe jouw vader zijn stijl verder kan ontwikkelen en uitdragen. Misschien heeft jouw vader een nieuwe functie gekregen en is het goed eens te kijken of zijn stijl past bij zijn nieuwe situatie. Ook gewichtstoename of afname kan een reden zijn om zijn stijl eens onder de loep te nemen. Maak samen met jouw vader een leuk moment van het stijladvies en creëer zo een blijvende herinnering. Kijk welk effect het stijladvies bij Hein heeft gehad.

Waarom een imageadvies als Vaderdag cadeau?
Bij een imageadvies gaat de image professional nog een stapje verder. Naast het kleur- en stijladvies wordt vooral ingezoomd op de verschillende rollen die jouw vader vervult in zijn werk en hoe kleding kan bijdragen aan zijn profilering. Zowel het Kleur als stijladvies is onderdeel van dit advies en is het perfecte Vaderdag cadeau voor die vaders die al een kleur- en/of stijladvies hebben gehad of voor die vaders die op een keerpunt staan in hun carrière of die een boost kunnen gebruiken. Ook hier geldt maak er er samen een leuk moment van ervaar welke praktische tips een image professionals kan meegeven. Het gaat immers niet over goed of fout maar wel over hoe je de gewenste uitstraling kunt creëren en voor je aan het werk kunt zetten. Lees hier het blog over Robin.

Het meest originele en waardvolle cadeau waar je vader echt iets aan heeft, boek je bij een image professional op deze site.

Related Posts