Zeg het met kleding

Zeg het met kleding

De inauguratie van de president van de VS, Joe Biden, op 20 januari jl. ademt verbintenis, samenwerking en eenheid. Dit komt nadrukkelijk in zijn inaugural speech in woorden naar voren en even zo nadrukkelijk non verbaal in het beeld dat vice president Kamala Harris neerzet. Dat kleding niet “n ding” op zich is, maar onderdeel is van hoe je overkomt en wat je wilt uitdrukken, brengt zij krachtig naar voren.

Paars voor verbinding: Kamala Harris heeft voor een paarze outfit gekozen. En daarmee drukt ze verbinding uit… Wanneer blauw (de kleur van de Democraten) gemengd wordt met rood (de kleur van de Republikeinen) ontstaat paars.

Hoe mooi is het, zo je ambitie en passie uit te drukken. Niet alleen Kamala Harris, ook Michelle Obama en Hillary Clinton verschenen van top tot teen in het paars.

En… kijk ook eens naar de loper op het bordes Een combinatie van rood en blauw! Je kleding bepaalt in sterke mate het beeld dat je neerzet en hoe je bij de ander overkomt.

NYTINAUG-01/20/21, Washington D.C.- Joe Biden and Dr. Jill Biden arrived. The inauguration ceremony of the 46th President of the United States, Joe Biden and Vice President Kamala Harris at The Capitol. NYTCREDIT: Chang W. Lee/The New York Times/AdMedia by Brunopress

Deze tekst is geschreven door image coach Nan Banens

Related Posts