Een Kerstcadeau dat wel werkt

Een Kerstcadeau dat wel werkt

Wat geef jij voor de Kerst? Voor veel mensen zorgt deze vraag voor de nodige hoofdbrekens. Tijdens Kerst worden heel wat cadeautjes gegeven en helaas zit daar een hoop tussen waar we eigenlijk niet op zaten te wachten. Het ruime aanbod van ongebruikte spullen na de feestdagen op platforms als Marktplaats, ruilen.nl of eBay toont aan dat mensen cadeaus krijgen waar ze niet op zaten te wachten. In Amerika kun je zelfs bij een vestiging van Burger King  je cadeau inruilen voor een Whopper! Burger King schenkt alle ingeleverde cadeaus aan een goed doel. Ook het reclamefilmpje van bol.com geeft treffend weer hoe vaak mensen worden verrast met cadeaus die uiteindelijk minder blij ontvangen worden.

Wil jij een Kerstcadeau geven dat wel werkt en super wordt gewaardeerd? Geef dan een cadeaubon voor een kleur-, kleding-, stijl- of image advies. Dit cadeau is geschikt voor verschillende leeftijden en zowel voor mannen als vrouwen. Gaat je zoon of dochter op stage of aan het werk, dan is een kleur-, stijl- of image advies een waardevol cadeau zodat hij/zij kleding bewuster kan inzetten en zijn/haar stijl leert te ontdekken. Een kleur-, kleding-, stijl- of image advies past ook heel goed, bij iemand die zijn carrière een boost wil geven of bij een sollicitatie, speciale gelegenheid zoals spreken in het openbaar, promotie, verandering figuurvorm na bijvoorbeeld een zwangerschap, maagverkleining, meno- en penopauze of medicijngebruik, onzekerheid over het figuur of als je het lastig vindt kledingcombinaties te maken of regelmatige miskopen hebt. Bovendien is een kleur-, kleding-, stijl- of image advies een cadeau waar de ontvanger voor lange tijd iets aan heeft en bijdraagt aan iemand zijn persoonlijke ontwikkeling. Mensen die een kleur-, kleding-, stijl- of image advies hebben gehad, voelen zich zelfverzekerder, voelen zich gehoord, kiezen bewuster die kleding die in hun voordeel werkt, stralen zelfbewustzijn uit en realiseren hun doelen en ambities gemakkelijker.

Een kleur-, kleding-, stijl- of image advies kan volledig coronaproef plaatsvinden. Een advies is 1 op 1 en vindt niet plaats in een openbare ruimte. De imageprofessional neemt alle voorzorgsmaatregelen in acht zoals bij andere contactberoepen en afhankelijk van welk advies wordt aangeboden, kan ook online een deel van het advies uitgevoerd worden. Bestel je cadeaubon nog vandaag bij een van de aangesloten imageprofessionals en verras jouw dierbare met een uniek cadeau dat wel werkt.

Related Posts