Het moment voor een stijladvies

Het moment voor een stijladvies

Er zijn verschillende momenten in iemands leven om een stijladviseur in de arm te nemen. Het veranderen van je figuurvorm kan er er een zijn. Zowel vrouwen als mannen hebben hier mee te maken. Wellicht vrouwen iets meer dan mannen i.v.m. zwangerschappen, maar ook mannen krijgen naarmate ze ouder worden te maken met een verandering van hun figuur.

Ook zijn er, net als bij vrouwen, mannen die lijnen waardoor hun figuurvorm verandert. Uit de ervaring van een hele goede vriendin weet ik hoe zie moest wennen aan haar nieuwe figuur nadat ze vele kilo’s was kwijtgeraakt en wanneer ze in de spiegel keek nog steeds haar vollere variant zag waardoor ze ruimvallende kleding bleef dragen.

Hetzelfde zie ik bij royalty watcher Marc van der Linden. Met name zijn colberts zijn echt te groot. Je ziet het niet alleen in de schouders door de deuk die erin valt, maar ook rond de armen zie je veel plooien wat erop duidt dat de mouwen te breed zijn. Ook is de lengte te lang want zelfs met een gebogen arm komt de mouw tot aan de duim.

afvallen en stijladvies

Gun jezelf een nieuwe start. Je bent niet voor niets afgevallen! Een image professional kijkt objectief naar jou en kan bekijken welke kledingstukken uit je garderobe nog wel passen bij je nieuwe ik. Ook kan de image professional kijken welke kleding eventueel vermaakt kan worden.

Natuurlijk is het zonde kleding die nog goed is weg te doen, gelukkig zijn er diverse goede doelen zoals dressforsucces waarmee je je kleding een tweede leven geeft voor iemand die het erg goed kan gebruiken. Ook daar kan je image professional mee helpen.

Related Posts