Shop je Kerstoutfit in je eigen kledingkast

Shop je Kerstoutfit in je eigen kledingkast

Misschien was jij nog net op tijd met het shoppen van je kerstoutfit voordat de winkels dicht gingen. Maar ben jij diegene die nog geen outfit heeft kunnen scoren, ga dan eens shoppen in je eigen kledingkast.

OKé gooi maar open die kastdeur. Pak uit je kast eens alle kleding die voorzien is van glans, een glittertje of pailetten. Hang deze kledingstukken even op een hangertje aan de deur of kledingrekje.

Duik opnieuw in je kast en kijk of je wellicht fluwelen kledingstukken hebt of iets met kant of een mooie doorschijnende voile. Combineer nu bijvoorbeeld eens een rok met glans met een fluweel shirtje, of je paillettentop met een fluwelen broek. En wellicht is je spijkerbroek jouw redder in nood want die matcht met alles.

Een ander mogelijkheid is om een bestaand kledingstuk te upgraden. Bekijk onderstaande filmpje hoe ik met een oude blouse mijn little black dress een modern stijl touch mee geef. Fijne feestdagen! https://youtu.be/rmORd1NY5J0

Related Posts