Geld besparen met kleur

Geld besparen met kleur

Wie wil dat nu niet? Geld besparen doordat je meer kunt doen met de kleding, accessoires en schoenen die je al bezit. Zoals we al in ons eerdere blog over duurzame innovaties meldde, heeft de gemiddelde Nederlander 173 kledingstukken in zijn kast, los van de accessoires. Uiteraard bepaalt de samenstelling van jouw garderobe ook hoeveel verschillende combinaties gemaakt kunnen worden. Bestaat jouw garderobe uit veel broeken en tops dan biedt dat veel mogelijkheden voor verrassende combinaties. Heb je veel jurkjes dan komt het erop aan om met accessoires een nieuwe look en stijl te combineren. Bij het combineren van verschillende kledingstukken kun je letten op:

  • kleur
  • materiaal
  • dessins
  • vorm
  • stijl

KLEUR: kleuren combineren kan heel neutraal gebeuren bijvoorbeeld een grijstoon met een zachtroze. Een andere optie is een combinatie te maken met lichte en donkere kleuren zoals een donkerblauwe broek met een witte top. Je kunt ook kiezen voor een mooie kleurclash zoals paars met groen of rood. Ook kan je met kleur een subtiel accent aanbrengen door bijvoorbeeld een antraciet grijze jurk te combineren met een turquoise riempje of schoenen en tas. Uiteraard zijn er nog andere manieren om kleuren te combineren zoals koel en warm, helder en gedempt, vergrijsd of juist verheldert. Een image expert kan je daar uitstekend mee helpen ook al heb je wellicht een kleuranalyse gehad, kleuren combineren is echter een ander verhaal. Als je kledingkast op kleur is, kun je moeiteloos kleding combineren en bespaar je geld doordat je meer combinaties kunt maken met je huidige kleding, je geen miskopen doet en ervaart dat je helemaal geen nieuwe items nodig hebt om verrassend voor de dag te komen. Wat ook nog eens duurzaam is! Wil je snel aan de slag dan kun je via dit platform direct de image professional vinden die bij jou past. Succes en geef kleur aan je kledingkast, jij verdient het.

Related Posts