Update je uitstraling

Update je uitstraling

Nu de lente is gestart, we weer naar kantoor mogen en kunnen uitgaan, wordt het tijd de winterdip van je af te schudden. Door je uitstraling te updaten laat je zien dat je weer klaar bent voor nieuwe uitdagingen en er zin in hebt er tegenaan te gaan. Weg met die lounge kleding en hoodies. Kies voor vorm en zet je letterlijk in je kracht. Ellen De Baets is zo een ondernemer die haar looks wil opfrissen zodat ze klaar is voor een jaar om te knallen.

Uitstraling updaten
Voordat we bij Ellen haar uitstraling gaan updaten willen we eerst weten wie ze is en wat ze wil uitstralen in haar werk.
Ellen is zelfstandig ondernemer van een kinderdagverblijf. Ze omschrijft zichzelf als: zorgzaam, gestructureerd, punctueel en soms een tikje sarcastisch. Haar kledingstijl is klassiek/romantisch met een stoere touch, waarbij de kleding vooral praktisch en comfortabel moet zijn.

In haar werk is ze zowel op de werkvloer te vinden, voert ze administratieve taken uit en ontvangt zij nieuwe ouders. Naast comfort wil ze graag klasse uitstralen met haar kleding en wil ze, als nieuwe ouders haar bezoeken, eruitzien als entrepreneur. Ze vindt dat haar figuurvorm haar beperkt in de kledingkeuzes door haar buikje, volle benen, knieën en heupen waardoor ze minder modieus gekleed gaat dan ze zou willen. Ze wil graag weten welke kleuren haar opfleuren en welke modellen haar flatteren.

We vragen aan Ellen een outfit te kiezen waarmee ze nu naar haar werk gaat. Haar gekozen outfit (op onderstaande foto) draagt ze dagelijks omdat het gemakkelijk en comfortabel is om in te werken en komt toch verzorgd over. Wat opvalt aan deze look: De kledingset van Ellen is voor het werken in een crèche, waar wel eens een ’ongelukje’ gebeurt, uiteraard prima geschikt. Een jeans is overal tegen bestand en een vlekje valt niet zo snel op. De hele combinatie straalt echter geen leiderschap uit en bij een onverwacht bezoek van ouders is ze underdressed. De top is gemakkelijk, maar wel wat te donker en te koel voor Ellen. De taps toelopende spijkerbroek benadrukt de heupen van Ellen.

Update van de uitstraling
We kiezen voor een faux leather broek met een flair pijp. Doordat de broek al gelijk op de bovenbenen wijd valt, verhult deze broek Ellens kritische punten. Het nep leer verrast Ellen en ze voelt gelijk hoe comfortabel de broek zit, ook op de buik! Bovendien is de lichte broek met een doekje snel weer schoon te krijgen. De stoere loafers zijn comfortabel, wat natuurlijk heel fijn is, als je de hele dag op je benen moet staan. De combinatie met de oranje top met watervalhals zorgt dat de aandacht naar het gezicht van Ellen wordt getrokken waardoor haar mooie ogen extra opvallen. Het baseballjasje met dessin kan ze dragen wanneer ze afspraken heeft met ouders en wil uitstralen dat zij de entrepreneur is. Een klein oorbelletje met een glansje, zorgt voor een extra twinkeling en ook het collier is een stijlvolle finishing touch. Een stoer accent wordt toegevoegd door de broek met een koord te versieren. Met deze ge-update look is Ellen klaar voor nieuwe uitdagingen die het ondernemerschap met zich meebrengt, straalt ze de professionaliteit uit die daarbij past en versterkt ze haar persoonlijkheid.

top Oog voor Kleur en Stijl | baseballjasje 4funkyflavours |
broek Exxcellent | schoenen Nortre-V by Omoda | oorbellen Billion Avenue | collier Bosphor
a

Wat vindt Ellen van haar geupdate look?
De kleding zit heel comfortabel, ik heb genoeg bewegingsvrijheid. De stoffen zijn zacht wat heel prettig is rond mijn buik en de kleding zit niet te strak. Ik straal met deze look uit dat ik de leidinggevende ben. Ik zou deze combinatie zeker dragen bij bezoeken van toekomstige ouders en bij algemene vergaderingen. Ik zou nooit voor zo’n broek hebben gekozen, maar zie dat hij goed bij mijn figuurvorm past.

Ook je look laten updaten?
Wil jij ook een professioneel advies zodat jouw innerlijke kwaliteiten zichtbaar worden aan de buitenkant en een look creëert die bij jou past en wat je wilt uitstralen? Neem dan contact op met een van de professionals op dit platform.

Related Posts