Vriendinnendag

Vriendinnendag

Zaterdag 19 maart is het Vriendinnendag, het moment om jouw vriendschap met je beste vriendin(nen) te vieren. Vriendinnendag is het ideale moment om met je best friend een gezellige sessie te boeken bij een image professional. Een image advies is niet alleen fun, maar levert ook inzichten op over welke kleuren je flatteren en welke stijl jou het meest vertegenwoordigt. En natuurlijk doe je dat het liefst met iemand die jou heel goed kent.

Vriendinnendag uitjes
Je kunt denken aan een kleuranalyse, een stijlanalyse, een make-upworkshop, een briladvies, etc.. Een image advies bestaat uit diverse onderdelen dus kies datgene dat bij je past en waar je interesse of behoefte naar uitgaat. Vast staat dat als je een vriendinnendaguitje boekt bij een image professional jou een heerlijke verwendag samen met je vriendin staat te wachten, Organiseer samen met je beste vriendin(nen) een uitje bij een image professional om je hechte band te versterken. Je kunt kiezen uit een diversiteit aan image professionals door heel Nederland. Er zit er vast 1 in jouw buurt. Veel plezier op Vriendinnendag of een ander moment dat jullie je vriendschap vieren.

Related Posts