Uitslagen Feedbackformulier

Uitslagen Feedbackformulier

Ondanks dat we maar van 1 image professional (Nanda Otten) het feedbackformulier terug hebben ontvangen, zijn deze resultaten heel hoopgevend om te kunnen duiden en te bewijzen wat het effect is van een imageadvies. Dit versterkt volgens mij het gevoel dat we met elkaar deze informatie moeten verzamelen gedurende 2022 zodat we straks feitelijk kunnen laten zien wat het effect is van een image advies.

Hieronder vind je de volledige resultaten van de klanten van Nanda. Een conclusie die Nanda zelf nog eruit heeft gehaald is: “Gelet op de werksituatie, die ik van de klanten ken, is dat degene die in loondienst zijn (of geen betaalde baan meer hebben) de enquête iets gematigder hebben ingevuld als de zzp-ers. Er zat verschil in motivatie, waarom ze een kleur- of stijladvies af wilden nemen. Degene in loondienst wilden vooral voor zichzelf meer zekerheid (was de vraag niet werk gerelateerd) en bij de zzp-ers lag de eerste behoefte voornamelijk op zakelijk vlak (meer zichtbaar zijn).”  

Tip van Nanda: “Ik heb het feedbackformulier 2 of 3 maanden na het advies (of na afloop van een traject) naar de klant heb gemaild, met de vraag of ze deze voor een onderzoek binnen ons vakgebied wilden invullen.” Twaalf klanten hebben het formulier ingevuld en teruggestuurd. Een mooie score zeker gezien het afgelopen jaar.

Resultaten:

  1. Heb je door het advies stappen gemaakt in je persoonlijke ontwikkeling 50% zegt ja zeker, 30% voldoende en 20% klein beetje. Conclusie: 100% maakt een groei door in zijn persoonlijke ontwikkeling. 
  2.  Heeft het advies je doelen en ambities dichterbij gebracht of zijn deze behaald? 50% zegt voldoende, 40%   zegt ja zeker,10% een klein beetje en 20% ervaart dit niet zo. Conclusie: 90% ervaart dat doelen en ambities zijn behaald door het image advies 
  3. Heb je door het toepassen van het advies de gewenste promotie behaald en/of heeft je carrière een wending gekregen? 20% zegt ja zeker, 30% voldoende en 20% klein beetje en 40% ervaart dit niet zo. Conclusie: 70% ervaart dat een image advies zijn/haar promotie positief heeft beïnvloed of tot een carrièreswitch heeft geleid.  
  4. Zien mensen jou door het advies beter staan en horen ze duidelijker wat je zegt? 40% zegt voldoende, 30%   zegt ja zeker, 30% een klein beetje en 10% ervaart dit niet zo. Conclusie: 70% ervaart dat de zichtbaarheid is vergroot.
  5. Heeft het advies bijgedragen aan een positief zelfbeeld? 80% zegt ja zeker.   
  6. Heeft het advies bijgedragen aan je zelfvertrouwen? 100% zegt ja zeker tot ruim voldoende.
  7. Ervaar je dat mensen anders op je reageren zodra jij je bewust kleed? 65% zegt jazeker tot voldoende.
  8. Ervaar je dat mensen anders op je reageren zodra jij je op een nieuwe manier presenteert? 50% zegt ja zeker en 30% is ruim tevreden. 
  9. Voel jij je sinds het advies zelfverzekerder en krachtiger? Ruim 80% voelt zich zelfverzekerder na een imageadvies. 
  10. Heb jij door het advies meer zichtbaarheid gekregen? 90% ervaart meer zichtbaarheid na een image advies.

Wil jij reageren of heb je een vraag mail ons op info@kledingenstijladvies.info

Related Posts