Essentieel Ondernemen

Essentieel Ondernemen

Hi, ik ben Annechien Broekmeijer en ondernemer en eigenaar van Essentieel Ondernemen. Ik werkt daarin als bedrijfskundig levenscoach, teamcoach en adviseur. Ik begeleidt ondernemers, managers en hoogopgeleiden in de breedte van persoonlijke en zakelijke vraagstukken. 

Ik zoekt met mijn cliënten naar het persoonlijke, kwetsbare, passionele en professionele pad. Om mijn cliënten individueel of in groepen te begeleiden tot optimale ontwikkeling en geluk. Ik ben uitstekend in staat om de bedrijfskundige visie te combineren met het ultiem persoonlijke. Als je werkelijk je essentie ontdekt, door alles wat je daarvan weghoudt, heb je de belangrijkste gevonden. 

Essentieel Ondernemen is werken en ondernemen vanuit je unieke en intrinsieke motivatie, je eigenheid en bezieling. Het is geen manier of kunstje. Het is een weg, waarbij je vanuit je essentie groeit en de beweging van het leven in je werk soepel gaat volgen. Ieders essentie is sprekend, passievol en eigen. Vind onder mijn begeleiding de ideale combinatie van jouw passie en talenten en zet deze in voor een succesvolle organisatie. Onderneem vanuit die essentie en er ontwaakt een nieuwe wereld vol mogelijkheden! Gelukkig werken, daar gaat het om, gelukkig zijn. Wanneer je dat bereikt (h)erken je je ambitie, wat die ook is. Je passie en je ambitie passen feilloos bij je, dat is bezieling. Dan bereiken we wat mijn missie is: intens gelukkig leven, maatschappelijke inbreng, in de diversiteit van de wereld!

Ik streeft naar ondernemen vanuit sociale verantwoordelijkheid, authenticiteit en passie.

“Op mijn eigen en onverwachte wijze, doorspekt met respect en integriteit, begeleid ik mensen, die worstelen met een gevoel van leegte, onduidelijkheid of frustratie, naar succesvol, betekenisvol ondernemen, leiding geven en werken waarmee ieder voor zich een leven vol betekenis creëert. Vanuit jouw en mijn persoonlijke ontwikkeling lever je jouw maatschappelijke bijdrage.

Het is mijn intentie je te helpen je essentie en missie in het leven en ondernemen te vinden en je meer te leren over de complexiteit van mensen, levens, bedrijven en teams. Werk en onderneem vanuit jouw intrinsieke ambitie.

Ieders pad is anders, want ieder mens is uniek. Ik volg het pad dat voor jou ligt.”

Kijk op de website voor nog meer info https://www.essentieelondernemen.nl/

Related Posts