Afvallen is niet nodig

Afvallen is niet nodig

Een nieuw jaar start altijd weer met mensen die willen afvallen. Over het algemeen geldt dat afvallen helemaal niet nodig is als je kleding draagt die je figuur flatteert. De pasvorm van een kledingstuk is dus heel belangrijk. Door te kiezen voor een pasvorm die past bij je figuurvorm lijk je zomaar 5 tot 10 kilo lichter en hoef je dus helemaal niet af te vallen. Doe jij toch mee met een afval-challenge zoals De lekker in je vel challenge van Vrouw, beloon je dan daarna met een bezoek aan een image professional.

Dat de naast kleur de vorm en het materiaal van invloed zijn op hoe zwaar je lijkt, is al uit het vorige blog gebleken. De vorm en het materiaal waarvan het kledingstuk is gemaakt zijn wellicht nog bepalender dan kleur.

Op de linker foto draagt Hilma een donkerblauwe joggingbroek met een boord aan de enkels. Door de boord aan de enkels gaat de broek rond de heupen poffen waardoor ze daar voller lijkt dan ze is en brengt de aandacht ook naar boven waardoor ze zwaarder lijkt.

Op de rechterfoto draagt Hilma een recht model sportbroek. Door de rechte pijp lijken de benen langer, waardoor ze in het geheel slanker lijkt. Ook de aubergine kleur draagt daaraan bij omdat de kleur lichter is. Weet je nog? Lichte kleuren brengen de aandacht naar voren donker kleuren drukken weg. Door de donkere broek van de linkerfoto wordt Hilma haar bovenlijf prominenter in beeld gebracht terwijl op de rechterfoto sprake is van harmonie.

Wil jij meer weten over je figuurvorm en/of wil jij je slanker kleden, laat je dan adviseren door een image professional. op dit platform vind je de beste image professionals.

Related Posts