Hollywoodsmile

Hollywoodsmile

Witte tanden en een gaaf gebit is al een aantal jaren in opmars, de zogeheten Hollywoodsmile. Ook in Nederland zijn diverse BN-ers die met behulp van facings hun tanden niet alleen witter laten lijken, maar ook een recht en strak gebit creëren. Express Dentist heeft wereldwijd onderzoek gedaan naar hoe vaak consumenten via zoekmachines zoeken op het bleken van tanden. Nederland staat op de 11ste plek en maandelijks wordt 11.000 keer gezocht op de term tanden bleken. Koploper is Amerika gevolgd door Engeland. Ook Frankrijk, Spanje en Italië staan in de top tien.

De juiste lipstick voor witte tanden
Maar… weet je dat je met de juiste kleur lipstick ook je tanden witter kan laten lijken. Lipsticks kunnen een warme ondertoon of een koele ondertoon hebben, net als je huid. Onderstaande foto’s laten zien wat het effect is van het dragen van de juiste kleur.
Op de linker foto draag ik geen lipstick, op de rechter foto een koele tint roze, links onder is een lipstick met een warme tint, rechts onder draag ik een koele rood tint. Je ziet dat de tanden met de koele lipstick meer reflecteren, glanzen en witter lijken. Bij de foto linksonder lijken de tanden geler en matter zelfs ten opzichte van de foto linksboven zonder lipstick.

De opkomst van de witte tanden heeft alles te maken met de maakbare wereld waarin we leven en het feit dat witte tanden horen bij jong zijn. Hoe ouder je wordt hoe geler je tanden. Wil jij ook weten welke kleur lipstick je mooi staat zodat je tanden stralen en je jonger oogt? Boek een kleuranalyse bij een van de professionals op dit platform en laat niet alleen je tanden stralen, maar ook je huid waardoor lijntjes en plekjes minder opvallen en je vol zelfvertrouwen straalt en lacht.

Related Posts