Het ultieme Vaderdag cadeau

Het ultieme Vaderdag cadeau

Zondag 19 juni is het vaderdag. Wil jij je vader verrassen met een uniek cadeau denk dan eens aan een cadeaubon van een image professional. Een image advies is voor iedere man een mooi moment te kijken naar zijn kleding en of dat nog past bij zijn levensstijl.

Senioren styling
Soms gaat het letterlijk over passen, want zeker bij mannen die ouder worden, zijn vaak colbertjasjes te groot. Ook het lichaam van een man verandert naarmate deze ouder wordt. Bekende issues zijn: afname van spiermassa en toename van buikvet. Natuurlijk is het zonde een colbert dat nog goed is of weinig gedragen is weg te doen, maar geef je colbert of pak een tweede leven. Op het moment dat je representatief wilt zijn, moet je er ook staan en dat gaat niet in te grote kleding. Een ander issue dat speelt bij ouder worden dat sommige mannen blijven hangen in hun oude stijl, maar door je stijl wat aan te passen zie je er jonger en vlotter uit. Lees ook het blog over de Stijlmissers.

bij beide mannen is het colbert te ruim en dat doet afbreuk aan hun professionaliteit

Gewichtstoename
Overgewicht is echt niet alleen een “vrouwen ding” ook mannen worstelen daarmee en dat maakt het soms ook lastig om de juiste kleding te vinden. En als je die al vindt hoe combineer je dan kleding zodat het je figuur flatteert? Er goed uitzien heeft niets te maken met de maat die je draagt, maar alles met kennis over je figuurvorm, stoffen en belijning van kleding. Een veel gemaakt stijlfout bij mannen met volume rond de buik is dat de broek onder de buik zit waardoor de broek laagt hangt in het kruis en het er aan de achterkant niet bepaald charmant uitziet.

Een andere reden een cadeaubon te geven voor Vaderdag kan zijn dat jouw vader voor zijn baan dikwijls representatief gekleed moet zijn voor zijn werk, een carrière move maakt, van baan gaat veranderen of zijn persoonlijkheid nog meer wil laten zien in zijn stijl. Over al deze issues kan een image professional adviseren. Verras jouw vader met uniek cadeau waar hij echt wat aan heeft en boek een advies bij een image professional op dit platform.

Related Posts