Welke winterjas past bij mij?

Welke winterjas past bij mij?

Welke winterjas bij jou past is niet zo maar te zeggen. Niet alleen je kleurtype speelt hierin een rol, maar ook je stijl, je figuurvorm en waarvoor je je winterjas wilt gebruiken. Zit je veel in de auto, reis je met OV, draag je veel jurkjes of pakken? Antwoorden die allemaal meespelen in het vinden van jouw winterjas.

Een winterjas uitzoeken op kleur is wellicht nog het meest makkelijke. Als je een warm kleurtype bent dan zijn winterjassen met een warme ondertoon ook het mooist bij jouw huid. Zie de voorbeelden van het lente- en herfsttype. De kleuren zijn warm – helder – licht of warm – gedempt -donker. Het koele kleurtype kan zich laten inspireren door de jassen van het zomer- en wintertype. Deze kleuren zijn: koel – gedempt – licht of koel – helder – donker. Stap eens af van je donkere (zwarte) winterjas en beken kleur! Uiteraard kun je ook spelen met accessoires zoals dassen, mutsen, hoeden en/of tassen voor een kleurrijk statement.

Stijl
Je stijl bepaalt wat je mooi vindt. Ben je het Tijdloos chic type dan houd je vast van tijdloze modellen met een klassieke inslag. Zoals bijv. de winterjassen van Drykorn afgebeeld bij de mannenselectie lente en zomer en bij de vrouwen de prachtige lila winterjas van Drykorn en de roestbruine winterjas van Caroline Biss.

Voor het vrouwelijke Gamine type is bijvoorbeeld de groene puffy winterjas met stoffen mouwen geschikt en voor het mannelijke type de winterjas met legerpint.

Het Casual type past perfect in de puffy winterjas Fracomine en voor de man is de winterjas van 4funkyflavours van het winter type een goed voorbeeld.

Het vrouwelijke Romantische stijltype kan haar hart ophalen. Voorbeelden ten over zoals de gerulde zalmkleurige aaibare jas van Caroline Biss of de rode dekenjas met franjes van Expresso. De winterjas van Marciano by Guess is prefect voor de mannelijke romanticus.

Het Flamboyante stijltype wil ook met haar winterjas opvallen. De zacht roze winterjas van Louise Cerano en de grijze winterjas van Caroline Biss met asymmetrische rits passen bij haar. Het zwarte korte model met ingezette ruitmotief is een voorbeeld van een winterjas voor de flamboyante man.

Voor het Sportieve type is het aanbod winterjassen meestal groot. De camelkleurige jas is dé winterjas voor haar en voor de sportieve man belooft de okerkleurige winterjas of de oranje variant van Mexx een kleurrijke winter.

Wil je weten  welke winterjas bij jou past en daardoor een goede investering doen, raadpleeg dan een image stylist. Zij kan op basis van jouw figuurvorm, kleur- en stijltype de beste winterjas adviseren.

Related Posts