Kleuren voor de herfst en winter 2021

Kleuren voor de herfst en winter 2021

Met een nieuw seizoen voor de deur zijn er ook altijd weer nieuwe kleuren die een hoofdrol vervullen. Voor herfst/winter 2021-2022 staat de kleurkaart van vakblad Kleur&Stijl centraal. Uiteraard is dit een greep uit het aanbod herfst- en winterkleuren die we gaan zien.

Wat valt op als we de kleurkaart bekijken?
Rood gaat voor de herfst/winter 2021 een hoofdrol vervullen zowel in vrouwen- als mannenmode. Rood laat zich met allerlei kleuren fantastisch combineren en met camel en cognac is dit écht de nieuwe trend. Daarnaast is een ruim aanbod van groentinten aanwezig, variërend van koel zeegroen tot warm mosgroen. Combineer dit eens met blauw of een vleugje oranje. Lila en andere paarstinten zijn nieuwkomers in dit winterse kleurenpalet en doen het ook fantastisch met rood, maar zeker ook met camel en andere bruintinten.

TIP:
Kijk eens in je kledingkast welke kleur jij graag zou willen toevoegen en vraag jouw image expert om advies hoe je deze kleur kan integreren in je garderobe voor een duurzame investering.

Related Posts