Een “uitje” met impact dat wel kan

Een “uitje” met impact dat wel kan

Veel mensen vinden het lastig dat ze nergens heen kunnen en hebben behoefte aan iets leuks, gezelligs, iets waar ze blij van worden. Een bezoek aan een image professionals biedt alle drie de aspecten en is daarnaast ook nog eens een goede investering voor je persoonlijke ontwikkeling.

Doel: Een image professional kijkt samen met jou welke vraag jij hebt. Wil jij (meer) impact maken, zelfverzekerder overkomen, gehoord worden, benaderbaar zijn, leiderschap uitstralen, professioneel overkomen, etc.?

Praktisch: Aan de hand van jouw input, persoonlijkheid, functie en context waarbinnen je werkt geeft de image professional je direct handvatten waarmee je kunt werken. Daar wordt je zeker blij van en is ook dikwijls iets wat langer doorwerkt en een boost geeft voor het zelfvertrouwen. En… ook over online zichtbaarheid kan de image professional je praktische tips geven.

Vanaf 3 maart mogen ook image professionals weer aan het werk en omdat deze adviezen 1 op 1 plaatsvinden is het ook veilig vanuit gezondheidsoverwegingen. Gun jezelf een uitje waarvan de impact nog lang nagalmt en je je persoonlijke ontwikkeling een boost geeft.

Via dit platform kun je de image professional boeken die bij jou past.

Related Posts