Invloed met Impact

Invloed met Impact

8 MAART is het weer Internationale vrouwendag het thema dit jaar is Invloed met Impact!

Een thema dat, volgens mij, vrouwen op het lijf is geschreven als je kijkt naar wat voor mooie initiatieven er zijn voor vrouwen en bedacht door vrouwen. Neem bijvoorbeeld het project Return to Sender. Een initiatief van Katja Schuurman die samen met Plan Nederland jonge vrouwen wereldwijd een betere toekomst wil geven. Een deel van de winst bij de verkoop van Return to Sender-producten gaat namelijk naar Plan’s Youth Economic Empowerment Programma. Dit project geeft jonge vrouwen de kans om een beroepsopleiding af te ronden. En ook media icoon Linda de Mol maakt met haar Linda.foundation impact voor gezinnen in Nederland die het financieel zwaar hebben. De LINDA.foundation stelt zich ten doel cadeaukaarten te geven aan gezinnen met kinderen die zich in een financieel benarde positie bevinden. Maar er zijn ook tal van andere initiatieven door minder bekende Nederlanders. Zo is Margo den Ouden in 2015 gestart met 46 Dresses. Het idee: het verhuren van haar 46 mooiste jurken en met de opbrengsten jurken te kopen voor ‘nieuwe armen’, om hen gezien en geliefd te laten voelen.

De invloed van vrouwen is groot en ook vanuit Kledingenstijladvies.info willen we dat onderstrepen en ondersteunen. Om impact te kunnen maken is ook de eigen presentatie belangrijk. Kleur, kleding, stijl en vorm helpen jouw impact te vergroten. Omdat wij iedere vrouw die zichtbaarheid gunnen, wij je willen ondersteunen als je het podium pakt, wij laten je graag ervaren hoe (vrouwelijke) image experts jou naar het volgende level kunnen helpen om zo je impact te vergroten.

Aanmelding: Meld je aan voor een online meeting op 8 maart om jouw impact te vergroten zodat jij echt het verschil kunt maken. Aanmelden kan via info@kledingenstijladvies.info en doe dat voor 4 maart. Wij sturen je dan de link voor een zoommeeting #invloedmetimpact waarin je praktische tips ontvangt en je vragen kunt stellen. Afhankelijk van het aantal deelnemers organiseren we meerdere sessies zodat er ook aandacht is voor persoonlijke vragen.

openingsfoto Fracomina

Related Posts