Kleurtrends winter 2020

Kleurtrends winter 2020

We genieten momenteel nog volop van heerlijk zomers weer en de herfst/winter lijkt nog ver weg. Toch zien we in de winkels al de eerste najaarscollecties binnen komen. En wat opvalt is dat de winter er kleurrijk uitziet. Het mosterdgeel van winter 2019 zal ook dit seizoen weer te zien zijn en laat zich fantastisch combineren met de nieuwe trendkleuren zoals met cabernet (een bruinrood) of zinfandel (petrolachtige), maar ook met een kleur als auburn of bison. Kijk eens in je eigen kast en kies een kleur waarmee jij je garderobe wilt aanvullen en updaten. Uiteraard kan een van de professionals op deze site je daarmee fantastisch helpen waardoor je met weinig aankopen weer nieuwe creaties kunt dragen. Roestbruin wordt een dominante kleur binnen de mannenmode en laat zich heel mooi combineren met grijs of blauw. In het winterpalet zitten in ieder geval mooie basic kleuren, maar ook voor een meer opvallende look is er een ruim aanbod. Laat je inspireren door onderstaande kleurcombinaties.

 

Related Posts