Trendkleuren winter 2020 voor mannen

Trendkleuren winter 2020 voor mannen

Trendkleuren voor een nieuw seizoen, kunnen een goede reden zijn eens te kijken in je kledingkast wat jij aan kleur hebt hangen en of je wellicht een nieuwe kleur aan je garderobe wilt toevoegen. Het kleuraanbod voor mannen is de laatste 7 jaar enorm toegenomen en biedt een welkome afwisseling tussen al dat grijs en donkerblauw. Met onderstaande moodboards willen wij je inspireren kleur te gebruiken in je garderobe en wellicht eens te kiezen voor een niet voor de hand liggende combinatie.

Misschien ben je nu nieuwsgierig welke kleuren goed bij jou staan? De professionals op deze site kunnen je daar alles over vertellen en je laten zien welke kleuren goed bij jouw persoonlijkheid, doelen en ambities passen. Kleur communiceert namelijk altijd en als je dat eenmaal door hebt, kun je kleur voor je laten werken. Wil je bijvoorbeeld charismatisch overkomen. leiderschap uitstralen of toegankelijker zijn, experimenteer dan eens met kleur. Een kleuranalyse geeft je meer inzicht hoe je kleur kunt gebruiken.

Related Posts