Tips voor je kerst outfit

Tips voor je kerst outfit

Nu de kerst met rasse schrede nadert is het goed alvast na te denken over wat jouw ultieme kerstoutfit wordt. En… bedenk; je hoeft natuurlijk niet een hele nieuwe outfit te shoppen. Met onderstaande tips kun je je outfit van vorig jaar weer helemaal 2020 maken:

  1. glans – Pak je jurk van vorig jaar, kies een mooi broche en plaats die tussen de borsten of op 1 schouderbandje. Spray eventueel nog wat glitters op de armen en/of decolleté
  2. a touch of red or green – koop een lint in rood of groen en knoop die om de taille van je jurk of rok of haal hem door de lusjes van je broek
  3. fluweel – koop een stuk fluweellint en maak hier een mooie shoker van voor om de hals
  4. kant – een paar kanten manchetten maak je zelf van een stukje kant. Meet de breedte van de polsen en knip op maat. Maak 2 lusjes aan de zijkant met garen en naai aan de ander kant 2 kleine knoopjes erop en klaar is de manchet! Leuk onder onder boord/manchet van blouse, colbert of jurk uit te laten komen.
  5. Glitter – naai langs de halslijn van je top of jurk pailletten voor een optimale schittering

Ga je voor een nieuw outfit en kies je voor glans? Bedenk dan dat als wat glanst of glimt naar voren komt (groter lijkt) en daar de aandacht ook heen gaat.
Draag je bijvoorbeeld een glanzende top op een rok of broek die niet glanst dan zal de aandacht naar de top gaan

verkrijgbaar bij Steps

een colbert of jasje met alleen glanzende revers trekt de aandacht naar het gezicht en heb je een sjaalkraag zoals bij een smokingjasje past dat heel mooi bij een voller figuur omdat de sjaalkraag lengte creëert.

verkrijgbaar bij H&M

Deze jurk is schitterend bij een voller figuur omdat: de stof soepel valt, de overslag bij de borsten een taille creëert en doordat de stof naar de zijkant wordt gedrapeerd, verhult hij een eventueel buikje. De kortere voorkant van de jurk geeft lengte aan de benen.

verkrijgbaar bij TNFC by Zalando

,

Related Posts