7 redenen waarom een personal stylist geen luxe is

7 redenen waarom een personal stylist geen luxe is

Het hebben van een personal stylist of personal shopper wordt dikwijls ervaren als luxe en overbodig. En als iemand het idee van een personal stylist voorzichtig oppert dan wordt dat vaak onder het mom van “je weet toch zelf wel wat je staat” afgeserveerd. Niets is minder waar, weet je hoe lastig het is objectief naar jezelf te kijken! Het gekke is dat  gratis personal shopdiensten van  webshops en winkels wel worden afgenomen. Is het dan toch een kwestie van jezelf deze luxe niet gunnen? Is het geld? Terwijl als je je door een personal shopper laat adviseren, je inzicht krijgt wat bij jou past en ervoor zorgt dat je met de items uit je kledingkast geweldig kunt combineren. Een personal shopper kun je per uur inhuren tegen een gemiddeld tarief van € 80 per uur. En zeg nou zelf; jij bent zo een investering toch gewoon waard! De 7 redenen waarom een personal stylist geen luxe is:

  • je huidige garderobe wordt geanalyseerd
  • is merk onafhankelijk en objectief
  • advies is gericht op het bereiken van ambities en doelen
  • figuurvorm en persoonlijkheid staan centraal
  • versterkt het zelfvertrouwen doordat de personal shopper laat zien hoe mooi je bent
  • voorkomt aanschaf van kleding die je toch niet draagt
  • je leert te combineren met je huidige garderobe

TIP: vraag voor de feestdagen een cadeaubon voor een personal stylist

Related Posts