Very Peri

Very Peri

De Pantone-kleur van het jaar 2022, Very Peri, weerspiegelt wat er gebeurt in onze wereldwijde cultuur en geeft uiting aan wat mensen zoeken. Very Peri is een kleur die hoop biedt en creativiteit aanwakkert. We leven in transformatieve tijden. PANTONE 17-3938 Very Peri is een symbool van de huidige wereldwijde tijdgeest en de transitie die we doormaken. Nu we voorzichtig uit een intense periode van isolement komen, veranderen onze opvattingen en normen en zijn ons fysieke en digitale leven op nieuwe manieren versmolten. Het digitale leven helpt ons de grenzen van de werkelijkheid te verleggen en opent de deur naar een dynamische virtuele wereld waar we nieuwe kleurmogelijkheden kunnen verkennen en creëren. Very Peri staat voor de versmelting van het moderne leven en hoe kleurtrends in de digitale wereld zich manifesteren in de fysieke wereld en vice versa.

PANTONE 17-3938 Very Peri omvat de kwaliteiten van de blues, maar heeft tegelijkertijd een violetrode ondertoon en vertoont een opgewekte, vrolijke houding en dynamische aanwezigheid die moedige creativiteit en fantasierijke expressie aanmoedigt.

Voor iedereen is er een mooie paarstint zoals je hieronder kunt zien.

Paars laat zich fantastisch combineren met alle tinten, houd je niet van paars? Kies dan een paarse tas of een past schoenen voor een subtiel detail.

Related Posts