Solidariteit – de kracht voor verandering

Solidariteit – de kracht voor verandering

Solidariteit- de kracht voor verandering is dit jaar het thema van Internationale Vrouwendag op 8 maart. Solidariteit begint met solidair aan jezelf zijn. Laat jij zien wie je echt bent? Uitgangspunt ben jij met al jouw dromen, ambities, maar ook je onzekerheden. Waarom nog langer twijfelen over jezelf, versterk je innerlijke kracht en laat de wereld zien waarvoor jij staat. En weet je dat kleding je daarbij kan helpen? Kleding is immers de uiting van wie jij bent en waar het veranderen van eigenschappen en vaardigheden meer tijd kost is het veranderen van je kledingstijl gemakkelijker met een gegarandeerd resultaat.

De kracht van veranderen
Door je kledingstijl aan te passen aan je nieuwe ik of aan een nieuwe situatie waarin je verkeerd maak je op een redelijk eenvoudige manier connectie met jezelf en met de ander. De kracht van verandering is dat de verandering ook volledig bij je past waardoor je ook die kracht uitstraalt en voelt. Als vrouw vervul je op één dag meerdere rollen, van moeder, vrouw, zakenpartner tot vriendin. Met kleding kun je die diverse rollen bekrachtigen die passen bij je stijl en wie jij bent. Om jouw rol te bekrachtigen is het goed na te denken over wat je wilt uitstralen. Stofkeuze, vorm, kleur en contrast zijn de elementen waarmee je kunt spelen om jouw uitstraling te versterken. Een vrouw heeft zoveel kledingkeuzes dat het daarom soms lastig is om objectief en op basis van eerder genoemde elementen die kledingkeuze te maken die je ook werkelijk in je kracht zet.

Altijd in je kracht
Zorg dat je als vrouw niet alleen op 8 maart in het middelpunt staat, maar altijd! Jij bent het waard en een bezoek aan een image professional kan net dat zetje in de goede richting geven. Een image professional is een expert in het fine tunen van jouw totale look waardoor je uitstraalt wat je wilt uitstralen. Solidariteit start ook met het erkennen van ieder zijn expertise. Ervaar dat een image advies de kers is op jouw taart. Vanuit solidariteit omdat wij het iedereen gunnen de beste versie van jezelf te zijn, kun je op Internationale Vrouwendag op 8 maart bij één van de aangesloten image professionals een workshop boeken op een tijdstip dat het jou past.

Bijvoorbeeld bij Nanda Otten van Kleurkeuze, hier kun je terecht voor de workshop ‘Haal meer uit je kledingkast’. Het thema van Internationale Vrouwendag past uitstekend bij deze workshop want je bent solidair aan het milieu en aan jezelf (‘me-time’). Kom je met 2 personen? Dan krijg je om die reden maar liefst € 10,00 korting per persoon en betaal je € 37,50 pp. ipv € 47,50. Klik hier om je aan te melden.

Ook Elise Zeestraten van Studio Zeestraten biedt diverse inspirerende events aan. Zo kun je op 7 maart het advies boeken: ‘Hoe zie ik eruit en hoe kom ik over‘ in de winkel van Filippa K in Rotterdam. Op 8 maart heb je de keuze uit:
– ‘Hoe kom ik in mijn kracht’
– ‘Hoe zie ik eruit en hoe kom ik over’
– ‘Kast opgeruimd en nog een paar twijfelgevallen’
Kosten € 25,- en aanmelden kan via info@studiozeestraten.nl
Meld je snel aan, er is beperkt plaats.

Related Posts