5 last minutes tips om te schitteren met Kerst of tijdens Oud&Nieuw

5 last minutes tips om te schitteren met Kerst of tijdens Oud&Nieuw

Wie wil nu niet schitteren met Kerst of op Oudejaarsavond? Kerst en Oud&Nieuw zijn heerlijke gelegenheden om uit te pakken en zoals ieder jaar is glans in de vorm van pailletten, lurexdraad of fluweel actueel. De winkelsluiting kwam voor velen echter vrij onverwachts, gelukkig kun je nog wel bij veel winkels een afspraak maken of je online bestelling ophalen in de winkel. Een goede manier om ook deze ondernemers te ondersteunen. Hieronder lees je 5 tips hoe jij met de items uit je eigen kledingkast kunt schitteren door ze net even anders te stylen en/of wat glans toe te voegen.

Pak wat glittermake-up. smeer hiermee je armen in en draag daarover een dunne voille blouse. De glans van de make-up sprankelt nu subtiel door de blouse heen. Zeker bij kaarslicht werkt deze tip goed.

Neem je kerstjurk van vorig jaar en combineer het met een los kraagje. Je hebt gelijk een andere jurk. Plak desnoods wat schitterende stenen op het kraagje.

 

Combineer je kerstjurk of NYE jurk van vorig jaar of het jaar daarvoor en combineer deze met een mooie satijnen band. Op deze manier voeg je subtiel schittering toe aan jouw outfit. 

Combineer een losse (fluwelen) coll met een sieraad om schittering toe te voegen.

De busjes met glitterspray voor het haar zijn misschien wat in de vergetelheid geraakt. Pak een effen shirt en spray deze met glitters. super leuk op een leren of faux leather broek.

Related Posts