Het Ultieme Kerstcadeau

Het Ultieme Kerstcadeau

Ben jij nog op zoek naar het ultieme Kerstcadeau, voor je echtgenoot, kind, moeder, vriend of vriendin? Het ultieme Kerstcadeau vind je hier: een cadeaubon voor een kleur-, stijl- of image advies. Het ultieme Kerstcadeau voldoet aan de volgende criteria:

  • is verrassend
  • is niet materialistisch
  • is duurzaam
  • is lokaal
  • is uniek en origineel
  • gaat lang mee
  • is te upgraden
  • is persoonlijk

Verrassend
Een cadeaubon voor een kleur-, stijl- of image advies is een cadeau dat men niet zo snel verwacht en wellicht ook niet snel om gevraagd wordt. Een bezoek aan een image professional levert verrassende inzichten op. Je kunt bijvoorbeeld ontdekken dat een bepaalde kleur je oogkleur versterkt waardoor je ineens gaat stralen. Of dat die broek waarover je altijd twijfelde je geweldig staat doordat je hem nu anders weet te combineren. Van een bezoek aan een image professional komt iedereen blij en vol zelfvertrouwen terug.

Niet Materialistisch
In een tijd waarin we bewuster zijn gaan leven, past een kleur-, stijl- of image advies heel goed. Geen spullen maar juist ontspullen! Na een advies, kun je gemakkelijker kledingcombinaties maken met datgeen dat je al in de kast hebt hangen en weet je beter wat er nog ontbreekt en wat aanvullend is op de huidige garderobe. Heerlijk toch zo een overzicht!

Duurzaam
Na een kleur-, stijl- of image advies kun je meer kledingcombinaties maken dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Miskopen zijn verleden tijd doordat je goed weet welke kledingstijl bij jou past, welke kleuren je flateren en welke kleding jou ondersteunt in het beroep dat je uitoefent. Ook wordt je bewust dat je beter kan investeren in 1 kwalitatief goed kledingstuk dan in meerdere van minder kwaliteit. Waarschijnlijk spaar je voortaan ook nog geld uit!

Lokaal
lokaal kopen is de nieuwe trend. Een beweging die is ontstaan door Corona om de plaatselijke ondernemers te helpen het hoofd boven water te houden. Op dit platform vind je image professional verspreid over heel Nederland en is er vast een bij jou in de buurt.

Uniek en origineel
Een kleur-, stijl- of image advies is een bijzonder cadeau omdat mensen het wel vaak willen doen, maar er blijkbaar toch altijd weer andere (financiële) prioriteiten zijn waardoor het dikwijls weer onderaan het lijstje staat. Het is ook uniek omdat veel mensen ervaren dat ze een kleur-, stijl- of image advies veel eerder hadden moeten doen omdat ze pas de meerwaarde ervaren na het advies. Ook kan het bezoek aan een image professional dienen als een beloning, bijvoorbeeld na een scheiding, gewichtsverlies, verdriet, behalen diploma, nieuwe start, etc.

Gaat lang mee
Aan een kleur-, stijl- of image advies heb je geruime tijd wat aan. Gemiddeld kan men met een advies 5 jaar voort afhankelijk van de levensfase waarin men verkeerd. Zit jij nog in de carrière fase dan kan het iets korter zijn omdat je vaker switcht van functie en/of bedrijf. Bij mensen die al wat langer zijn gesetteld is de termijn van 5 jaar juist iets langer. De basis van een image advies behoudt echter altijd zijn waarde, je wordt immers niet opeens een heel ander type, het verschil zit ‘m vaak in het aanbrengen van nuances.

Upgraden
Afhankelijk waarvoor je kiest: een kleur-, stijl- of image advies kun je hieraan een vervolgsessie verbinden. Na een kleuranalyse kan er behoefte of nieuwsgierigheid zijn naar een stijl- of image advies. Maar je kunt ook denken aan een kapsel-, make-up of briladvies. of wellicht wil je samen met jouw image professional je kledingkast opruimen of wil je verder in het fine tunen van jouw zakelijke look afgestemd op je doelen en ambities. Een image professional is bekwaam in het verbinden van de persoonlijkheid (innerlijk) met het uiterlijk en kun je zien als onderdeel van jouw branding, jouw identiteit.

Persoonlijk
Een privé geboekte afspraak voor een een kleur-, stijl- of image advies is altijd 1 op 1. De image professional zal altijd een intake met je doen om jouw wensen en behoefte te analyseren en het advies afstemmen op wie jij bent en wat jij wilt. Doordat het zo persoonlijk is, ontstaan mooie gesprekken en durven mensen zich “bloot” te geven. Uiteraard kun je altijd de gever van het cadeau, een partner, vrienden, etc. meenemen, dat is up to you. De sfeer tijdens het advies is ontspannen, vriendelijk, doortastend, professioneel en vertrouwd. Na afloop ontvang je afhankelijk van het advies een persoonlijk rapport met daarin jouw specifieke kenmerken en tips.

Stop met zoeken naar het ultieme Kerstcadeau!
Bestel vandaag nog een cadeaubon bij een van de aangesloten image professionals zodat jouw Kerstgeschenk op tijd onder de boom ligt. Veel plezier met geven en met het ontvangen van dit ultieme Kerstcadeau.

Related Posts