Het ultieme moederdagcadeau

Het ultieme moederdagcadeau

Wil jij ook je moeder verrassen met een waardevol cadeau? Denk dan eens aan een kleur-, stijl– of imageadvies. Een image professional is als geen ander in staat jouw moeder een ultieme beleving te laten ervaren waarin zij eens een keer het stralende middelpunt is. Na een imageadvies kijk je met andere ogen naar jezelf, straal je zelfverzekerdheid uit en voel je je krachtig en herboren. Een imageadvies is natuurlijk voor iedere moeder een geweldig cadeau, hieronder 10 redenen waarom jij je moeder een imageadvies cadeau kunt doen:

  • ze is gewoon de allerliefste moeder en je gunt haar deze ervaring
  • ze is afgevallen en verdient deze beloning
  • ze heeft werk gevonden en/of een carri√®reswitch gemaakt
  • door de menopauze of zwangerschap is haar figuurvorm verandert
  • het een zwaar jaar (scheiding, ziekte, overlijden, etc.) was en ze een oppepper verdient
  • ze onzeker is over haar uiterlijk en/of voorkomen
  • ze zichzelf altijd wegcijfert
  • ze onzeker is over haar kledingkeuzes
  • haar kledingkast een rommeltje is en ze nooit iets kan vinden of niet weet wat ze aan moet
  • jij haar wilt ondersteunen om haar doelen en ambities te verwezenlijken

Een image advies is een uitje dat ook in deze tijd van beperkingen toch door kan gaan omdat een image professional 1 op 1 werkt of in kleine groepen. Uiteraard kun je ook kiezen voor quality time en samen met jouw moeder een advies ervaren. Bij de image professionals op dit platform kun je een cadeaubon bestellen en de waarde zelf bepalen. Een imageadvies is ook voor jouw moeder de kers op de taart.

Related Posts