Kleur maakt echt verschil

Kleur maakt echt verschil

De kleur(en) die je draagt zijn van invloed op je uitstraling. Met een kleuranalyse wordt zichtbaar wat de ondertoon van je huid is, of gedempte of juist heldere kleuren mooi passen en of lichte of donkere kleuren je uitstraling in harmonie brengen.

Een goede oefening om te testen of je huid meer neigt naar een koele ondertoon of een warme ondertoon is de oranje/rood test. Oranje is een kleur met een warme ondertoon en bordeauxrood is een kleur met een koele ondertoon. Heb je toevallig een oranje top, trui of shawl in huis doe deze dan eens aan of om. Kijk in de spiegel en/of maak een foto. Wissel nu met de koele rode top, trui of shawl en kijk welk verschil je ziet. Hieronder kun je duidelijk zien welk effect beide kleuren hebben op mijn huid en lijntjes. Op de foto met het bordeaux rode truitje lijkt mijn huid frisser, ogen de lijntjes minder diep en wordt mijn oogkleur versterkt. Hoe is dat bij jou? Ben je nieuwsgierig naar welke kleuren jou mooi staan?

Een kleuranalyse vertelt welke kleuren het meest in harmonie zijn met je huid, maar ook hoe je kleuren kunt gebruiken in relatie tot je functie en je persoonlijkheid. En natuurlijk mag en kun je iedere kleur dragen die je wilt, maar het is fijn te weten welke kleuren je echt versterken. Wil je weten hoe een kleur analyse werkt, dan lees je hier de informatie. Gun jezelf een kleuranalyse en ervaar de voordelen dat je weet welke kleuren voor jou werken.

Related Posts