Het effect van Chantals Beauty make-over

Het effect van Chantals Beauty make-over

Voor de 3e keer deze maand was Chantals Beautymake-over bij RTL4 op de buis. Samen met make-up en haarartiest Leco van Zadelhoff en stylist Fred van Leer geven zij vrouwen een make-over. Het mooie aan dit tv programma is dat deze vrouwen die in de beautycamper plaatsnemen ook een innerlijke verandering ondergaan. Zij leren weer met andere ogen naar zichzelf te kijken en krijgen als het ware een innerlijke en uiterlijke wake-upcall. Ook zeer welverdiend als je het verhaal van deze vrouwen hoort.

Een bezoek aan een imageprofessional draagt bij aan een soort gelijk effect. Een image professional laat zien wat jouw sterke punten zijn en hoe je deze kan versterken. Deze professional neem de tijd om naar je te luisteren en draagt met haar advies bij aan een positief zelfbeeld waardoor de klant een ontzettend goed gevoel overhoudt aan het advies en met andere ogen naar zichzelf kijkt. Daar kan geen medicijn tegenop. Alhoewel het bij een bezoek aan een image professional niet draait om de make-over, maar veel meer gaat over het versterken van de persoonlijkheid is het effect zeker vergelijkbaar. Weet je dat veel mensen niet hun figuurvorm kennen?

Wil je wel een make-over dan zijn ook deze professionals daartoe in staat omdat zij over het algemeen contact hebben met kappers, visagisten en modewinkels, waardoor zij met het grootste gemak een passende make-over voor je kunnen realiseren. Er zijn zelfs image professionals die zelf over de benodigde kwaliteiten beschikken om jou die make-over te geven.

Het effect van een image advies werkt lang door en werkt zowel positief aan de buitenkant als op het innerlijk welbevinden. Wil jij ook een image boost of ken je iemand die dat kan gebruiken, kijk dan op dit platform voor een professional bij jou in de buurt. Je bent ’t waard!

foto RTL4

Related Posts