Wat is jouw goede voornemen?

Wat is jouw goede voornemen?

De eerste week van januari is net voorbij, zijn jouw goede voornemens al gesneuveld? Goede voornemens hebben dikwijls te maken met dingen die we onszelf willen afleren, zoals minder snoepen, drinken, roken, etc. Dingen afleren is veel moeilijker dan dingen aanleren. Ik ben er van overtuigd dat wanneer je lekker in je vel zit dat soort zaken gemakkelijker gaan. Ik praat ook liever over doelen dan goede voornemens. Een doel kun je over een heel jaar uitsmeren en kun je bijstellen indien nodig, waardoor het gevoel van falen er niet is.

Innerlijke en uiterlijke balans Lekker in je vel zitten heeft te maken met innerlijke en uiterlijk balans. En aan je innerlijk heb je misschien het afgelopen jaar al gewerkt d.m.v. coaching, workshops, een persoonlijk ontwikkelingstraject, etc. En toch heb je het gevoel dat je iets mist. En dat klopt ook! Want alleen werken aan je innerlijk is niet voldoende, het uiterlijk moet ook in balans komen met je nieuwe ik of degene die je graag wilt zijn.

Voornemens volhouden Gun je zelf je optimale ik en werk samen met een image professional aan die innerlijke en uiterlijke balans waardoor ook je voornemens gemakkelijk vol te houden zijn. Immers als je veel complimenten krijgt over je uiterlijk werkt dat positief door op je zelfbeeld en zelfvertrouwen. Als jij weet welke belijning, kleuren, stoffen, etc. goed passen bij je figuur kun jij accenturen wat je belangrijk vindt. Als je hierover complimenten krijgt werkt dat stimulerend en kun je het minder snoepen, gezonder eten, afvallen beter weten vol te houden. Op die manier versterken innerlijke en uiterlijke groei elkaar. Of als jij je minder dominant wilt zijn en je weet hoe je met materialen, kleurgebruik en belijning zachter over kan komen dan laat je ook in je uiterlijk zien dat je open staat voor een ander zijn mening. Er zijn mensen die hun hele leven gecoached worden en niet hun doel bereiken.

Gun jezelf jouw optimale ik Er wordt vaak gezegd dat als je goed voelt van binnen je dat ook uitstraalt maar andersom werkt het ook zo als je straalt van buiten werkt dat door op je innerlijke gemoedstoestand. Gun jezelf voor 2021 jouw optimale ik en behaal je voornemens of doelen.

Related Posts