Eclectisch Bruin

Eclectisch Bruin

Bruin is voor het najaar en winter een absolute trendkleur. En doordat bruin een basic kleur is laat deze kleur zich ook nog eens fantastisch combineren. In de jaren 70 werden bruintinten veelvuldig in het interieur toegepast. Die trend is terug, maar dan wel alla 2020, gecombineerd grijstonen, wit, beige, camels en een vleugje roestbruin. De interieur foto was de aanleiding een kledingcollage te maken met verschillende bruintinten gecombineerd met andere basickleuren.

Na een decennium van koele grijstinten en helder wit, is dit het tijdperk waarop we de warmte terughalen in onze huizen. De zachte maar elegante bruine tinten die dit seizoen trendy zijn, zijn een ode aan de jaren ’70, vertaald naar een moderne esthetiek.

Bij het combineren van kleuren is het combineren van verschillende structuren eveneens van belang voor een stijlvolle look (interieur). Lees ook het blog over materiaal.

Ben jij ook op zoek naar een stijlvolle look en ben je getriggerd over hoe je verschillende stoffen kunt combineren en wil je daar mee van weten? De professionals op dit platform kunnen je helpen jouw unieke look te creëren die past bij je persoonlijkheid, je werk, ambities en doelen.

Related Posts