Trends Winterjassen

Trends Winterjassen

Het is bijna oktober. Het wordt nu echt tijd om jouw ideale winterjas te kopen. We hebben per styletype een voorselectie gemaakt om je te inspireren. Wat zijn nu de trends voor dit najaar? Ruiten zien we zowel bij de mannen als vrouwen terug en variëren van een klassieke schotse ruit tot fantasie ruiten. Er zijn veel zachte aaibare jassen: voor de klassieke jassen zijn dit mooie wollen jassen tot meer teddyachtige jassen voor het romantische type. Kleur is er volop dus ieder kleurtype vindt dit jaar zeker zijn jas! Wat opvalt dat bij de mannen de jassen wat korter zijn en we variaties zijn op het bekende vliegeniersjack, terwijl voor de vrouwen de jassen juist wat langer zijn. Gewatteerde jassen (puffer jassen) zijn ook dit seizoen weer aanwezig en worden gecombineerd met grote kragen om in weg te duiken of met gebreide details.

Related Posts