Geef aandacht aan jezelf

Geef aandacht aan jezelf

De reden waarom mensen besluiten een image expert in de arm te nemen lopen uiteen. Het kan natuurlijk zijn dat je zakelijk wilt werken aan je uitstraling omdat je uitstraling de boodschap die je wilt overbrengen versterkt. Maar… het kan ook gewoon voor jezelf zijn omdat je wilt weten welke kleuren jou het meest laten stralen waardoor je er jonger uitziet, of wellicht is je figuurvorm verandert en vind je het lastig je oude stijl los te laten en een nieuwe stijl te vinden. Ook voelen veel mensen zich onzeker over hun figuur en focussen zich op datgene dat ze niet mooi vinden. Door de focus te verleggen worden andere delen van het figuur of lichaam geaccentueerd en zie jij zelf ook hoe mooi je bent. Een image professional helpt jou te ontdekken hoe jij krachtig kunt overkomen en adviseert objectief. Ook jonge mensen zijn gebaat bij een advies van een image professional. Zij zitten vaak nog in de zoektocht naar wie ben ik, voelen zich onzeker over hun uiterlijk, willen zich onderscheiden maar ook weer niet buiten de boot vallen en zo kunnen we het rijtje nog best wel aanvullen. In feite past een image advies bij iedereen en staat jouw vraag centraal en is iedere image professional in staat het advies aan te laten sluiten op jouw wensen. Doelen en ambities heeft iedereen in zijn leven of dat nu zakelijk is of priv√© en een onafhankelijk en objectief advies kan iedereen gebruiken. Veel image professionals werken ook samen met andere experts zoals bijvoorbeeld een stemcoach, loopbaancoach, opticien of kapper, of zijn zelf breed opgeleid waardoor ze kennis hebben van meerdere disciplines. Nu het coronavirus lijkt in te dammen en er meer bewegingsvrijheid komt, wordt het ook weer tijd aandacht te geven aan jezelf. Misschien heb jij tijdens de “coronastilte” wel nagedacht over jezelf en ben je tot de conclusie gekomen dat je het leven anders wilt aanpakken. Een image professional kan je helpen dat te vertalen naar je uitstraling. Er is geen goed of fout het enige dat telt ben jij. Een advies is erop gericht te laten zien hoe mooi je bent en hoe kleur, kleding en stijl bijdragen aan jouw uitstraling. En zeg nou zelf: iedere expert heeft toch een expert nodig om de volgende stap in zijn leven te maken? Bekijk het filmpje en zie waarmee een image professional kan helpen, van kledingkast opruimen tot een volledig image advies voor jouw personal branding.

Nog geen cadeau voor Moederdag of ben je op zoek naar een waardevol cadeau? Bij de experts op dit platform kun je een cadeaubon bestellen en heb je zeker een cadeau waar iedere moeder blij van wordt en kan ze bepalen waarover ze advies wil hebben.

Related Posts