Dresscode Oranje – #2kleur

Dresscode Oranje – #2kleur

Vandaag Goede Vrijdag 10 april 2020 doet radio 100%NL een oproep een foto te posten van jezelf gekleed in het oranje, een foto van je tuin of een raamversiering met de #DresscodeOranje. Een mooi initiatief om de waardering te laten zien aan al die mensen in de  zorg, vakkenvullers of juist voor ouderen die thuis blijven. Iedereen verdient wat extra waardering voor zijn of haar harde werk in deze gekke tijden of juist omdat je jezelf in quarantaine plaatst. In plaats van onze sporthelden te steunen met Oranje steunen we de helden van nu! Als je de fotopost gebruik dan daarbij #DresscodeOranje

Oranje is een vrolijke kleur die energie uitstraalt en in Nederland wordt oranje vaak geassocieerd met vaderlandsliefde en is het dé kleur tijdens Koningsdag en bij sportevenementen. Maar oranje laat zich ook heel mooi combineren met andere kleuren. De hoeveelheid oranje bepaal jezelf van een simpel riempje, oorbel of tas tot een opvallendere look.

kleuren combineren  kleuren combineren

Ik heb vanmorgen mijn oranje jurk aangetrokken en ik laat je het verschil zien hoe de kleur overkomt met een accentkeur kobaltblauw en zonder accentkleur.

kleuren combineren

Related Posts