Haarband tips

Haarband tips

Haarbanden en bandages of headwraps zijn weer terug in het modebeeld. Maar los daarvan is een haarband een super leuk accessoire waarmee je kleur kan aanbrengen in je outfit. Zelf ben ik er gek op om een sjaaltje in mijn haar te dragen. Ideaal bij een badhairday en zeker met de storm van de afgelopen tijd perfect om zonder verfraaide coupe aan te komen. Ook zomerdag (ja heus die dagen komen echt weer) is een sjaaltje perfect voor in het haar zodat je het haar lekker uit het gezicht kan dragen. Als ik een sjaaltje draag kies ik wel voor een paar grote oorbellen om de look te finishen.

Tips:

  • kies een sjaal uit de niet te glad is
  • een lange sjaal is gemakkelijker dan een vierkant model
  • heb je een vierkant model? Vouw de sjaal tot een driehoek en twist hem wat
  • Je kunt de sjaal ook aan de voorkant knopen waardoor de knoop wat volume geeft, ideaal bij een rond gezicht

Bekijk de video van haaraccessoiremerk Pink Pewter en zie hoe jij met een headwrap stylish voor de dag kunt komen.

 

Related Posts