Combinaties met trendkeur Classic Blue

Combinaties met trendkeur Classic Blue

Je hebt wellicht al ergens gezien of gelezen dat de kleur Classic Blue door Kleurinstituut Pantone is verkozen tot trendkleur 2020. Een kleur die staat voor vertrouwen, ongebonden en in staat connectie te maken. Deze blauwtoon is elegant, genderloos, dramatisch, tijdloos chique en geschikt om een statement mee te maken. Classic Bleu wordt ook gezien als een holistische kleur en laat zich gemakkelijk combineren met andere kleuren. Houd je van een rustige look, combineer Classic Blue met: grijs, bruin of zwart of kies voor ton sur ton

classic blue     classic blue

Houd je van spannende kleurcombinaties combineer Classic Blue met: paars, mint, oranje of camel

classic blue

Houd je van grote kleurcontrasten combineer Classic Blue met: rood, geel of wit

classic blue

Related Posts