Lady’s in Red vieren hun 10e verjaardag

Lady’s in Red vieren hun 10e verjaardag

Hotel Kempinski heeft 10 jaar terug in al zijn 79 hotels wereldwijd The Red Lady’s geïntroduceerd. Het doel: een iconische gastvrouw neer zetten met een unieke persoonlijkheid, een stralend middelpunt en gemakkelijk herkenbaar. Gekleed in een elegante tailormade rode outfit passend bij de tradities van het land, zijn zij de lokale experts die alles weten over het hotel en de omgeving. Meer dan 150 Lady’s in red vertegenwoordigen de hotels van Kempinski en zorgen dat het de klant aan niets ontbreekt. Er zijn ook enkele mannen gekleed in het rood zoals in Hotel Adlon Kempinski in Berlijn, zij dragen een rode stropdas en rode sokken.

Het leuke aan dit verhaal is dat het land waar deze vrouwen werken niet alleen van invloed is op het soort kleding dat wordt gedragen, maar dat ook de kleur rood varieert. Rood kennen we in verschillende kleurtonen en is er verschil in licht – donker, warm – koel, helder – gedempt. Rood staat iedereen.

lady in red
Rood is een kleur die opvalt, een sterke en krachtige kleur met overtuiging en tegelijkertijd elegant en vrouwelijk.

Related Posts